Opwekking 2022

Waarde amicae amicique,

Dit jaar wilt het bestuur met S.S.R.-N.U. naar opwekking gaan, samen met een aantal O.Z.O.N.-verenigingen delen wij mogelijk een veldje waar we kamperen, samen eten en relaxen. Het bestuur zal zorgen voor genoeg partytenten waar we onder kunnen samenkomen.

Op de conferentie worden er in grote tenten, die plaats biedt aan bijna 10.000 mensen, diensten gehouden met lofzang, aanbidding en preken van diverse Nederlandse en buitenlandse sprekers. Verder zijn er seminars, workshops en een sing-in op zondag. Het evenement duurt van de vrijdag voor Pinksteren tot de pinkstermaandag-ochtend. Ook is er een speciaal programma voor jongvolwassenen. 

Wat kunt u verwachten van het weekend: 
Op ons veldje staan tijdens het weekend onze tenten en een gemeenschappelijke(party)tent, waar we als vereniging gezamenlijk kunnen eten, spelletjes spelen, muziek maken of gewoon gezellig kunnen bijkletsen. Overdag kunt u naar meerdere toffe en inspirerende diensten, naar seminars over de evolutie, praktisch geloven, seks of uw zelfbeeld. Verder zijn er workshops in theater en kan je lekker sporten met elkaar. Ik kan u beloven dat er enorm veel te beleven is op het conferentie-terrein. Er is echt voor ieder wat te doen, verdieping zoeken in het geloof of een luchtig gesprek in een koffietent. U kunt samen met andere amicae amicique uw persoonlijke programma samenstellen. 

Op verschillende momenten zal er samen een maaltijd genuttigd worden bij de partytenten waar uw zich voor kan aanmelden. Hiervoor hebben we ook elke dag weer nieuwe kokers nodig die tijdens het weekend eenmalig zouden willen koken. 

Dus wilt u een weekend samen met andere S.S.R.-N.U.-leden christelijk uitgedaagd worden en het geloof samen vieren ga dan mee naar opwekking! Voor meer informatie over het weekend en de kosten kunt u deze link gebruiken: https://www.pinksterconferentie.nl 

Hieronder kunt u zich aanmelden voor het weekend. (Inschrijvingen sluit op 28 maart 2022 om 23:59)

De volgende leden hebben zich al aangemeld voor het weekend:

1. Sarah van der Meer
2. Kornelis Harmannij
3. Lin Xia Wichers
4. Maarten Hoepel
5. Julian Tolstead
6. Lester Bijkerk
7. 
8.
9.
10>

Immer amicaal,

Bestuur Tolstead