De 114e Dies Natalis der S.S.R.-N.U. - Het Gala van 2020

Waarde amicae amicique, 

Zoals beloofd uw verdere informatie over het aanstaande gala. We hebben zowaar voor u een prachtige Utrechtse cateraar kunnen regelen die zal zorgen voor een uitgebreid 3-gangen diner met typische Utrechtse ingrediënten zoals Waardse kip, Waardse rund, Utrechtse kazen, jus van Wittenvrouwenbier, een ‘Jan in de zak’ en nog veel meer. Op 23 oktober kunt u tussen 15.30 en 17.30 een pakket ophalen voor de amicae amicique die op uw locatie dineren, met hierin uw gekozen 3-gangendiners met duidelijke opwarminstructies, een fles wijn per persoon, en natuurlijk wat versiering om uw gala thuis ook helemaal in thema te houden. En dit allemaal voor een mini prijsje van €18,50 per persoon! 

Van de overheid mag elk huishouden 3 gasten ontvangen. Indien u in uw huis uw gala gaat vieren, kunt u naast uw date dus 2 extra amicae amicique uitnodigen. In het formulier hieronder kunt u uw galadate opgeven, een voorkeur voor de amicae amicique met wie u wilt dineren, en een locatie waarop dit zou kunnen. Stemt u dit vooral met elkaar af. De locatie kan ook buiten Utrecht zijn, zolang u op de 23e uw galapakket voor uw groep maar ophaalt op de hut. Wij zullen natuurlijk zo veel mogelijk uw voorkeuren aanhouden. Alleen als er echt grote logistieke problemen ontstaan, zullen we contact met u opnemen om andere mogelijkheden te bespreken. 

15 oktober 12.00 sluit de inschrijving, dus zorgt u ervoor dat u zich snel inschrijft en betaalt!  We hopen zo toch met u allen de EldoraDIES te vieren!

Immer amicaal,

Uw diescommissie
Ps. Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om een galadate, galagroep en / of galalocatie te regelen, kunt u dit ook opgeven in het formulier en zullen wij als diescommissie ons best doen om ook u een geslaagd thuisgala te geven.