UIT 2019

Van 12 t/m 16 augustus zal de UIT-week losbarsten bij S.S.R.-N.U. Ook dit jaar hebben wij de nieuwste artiesten, prikkelende debatten,
leuke activiteiten en legendarische feesten op de planning staan. 
Na de succesvolle Pre-UITparty zijn wij helemaal klaar voor de UIT-week. Jij ook? 


Op zoek naar een slaapplaats voor tijdens de UIT?

Meld je dan via onderstaande knop aan
en verblijf in één van onze verenigingshuizen in het hartje van Utrecht!

UIT-week 2019

Zondag

Slaap jij tijdens de UIT bij S.S.R.-N.U.? Dan ben je welkom op onze barbecue op de zondag voor de UIT, met deze avond begin jij je week goed! De inloop begint om 17:00 uur. 

Maandag

Ben jij klaar voor de UIT-week van je leven? Om 22:00 uur zal ons openingsfeest losbarsten met onze befaamde (huis)DJ-Gerb. Om 01:00 uur zal Kav Verhouzer, bekend van 'Stap voor stap', ons pand betreden en de beste danshits draaien.

Dinsdag

UIT-geslapen? Scoor jouw gratis pannenkoekenbrunch bij S.S.R.! 

Reserveer hier een rondleiding door onze sociëteit aan de Oudegracht.

Spot de S.S.R.-bus tijdens de bussenparade op de Uithof!

Uiteraard is S.S.R.-N.U. ook aanwezig tijdens het verenigingskwartier in het Wilhelminapark, kom bij onze stand langs en leer meer over onze vereniging!

Tijdens het verenigingsdebat, een onderdeel van het verenigingskwartier in het Wilhelminapark, zal de praeses van onze vereniging in debat gaan met andere studentenverenigingen over studentikoziteit, tradities en gezelligheid. 

Hebben mensen die minder bedeeld zijn ook minder morele plichten om zorg te dragen voor het klimaat? Wat zijn de effecten van continu streven naar winst?

Niemand minder dan de lijstrekker van ChristenUnie Gert-Jan Segers zal in ieder geval deelnemen aan het debat. Er staat dus een interessant debat op je te wachten met als thema: collectivisme vs individualisme. De prominente sprekers gaan het hebben over belangrijke onderwerpen die jou ook aan gaan!

Kom luisteren, je vragen stellen, en S.S.R.-N.U. ontdekken!

De beruchte traditionele S.S.R.-N.U. cantus: zing de klassiekers mee en beleef een topavond.

We gaan door met echte meezingers en danshitjes tot de zon opkomt in onze eigen werfkelder.

Woensdag

Kom lekker brunchen met een echte studentenhap!

Reserveer hier een rondleiding door onze sociëteit aan de Oudegracht.

S.S.R.-N.U. – Change My Mind! S.S.R.-N.U. zal ook te vinden zijn op het Cultureel festival. Ga in discussie over prikkelende onderwerpen en overtuig de ander van zijn ongelijk!

Onze schippers varen jou gratis over de Utrechtse grachten. Meld je groepje aan via deze link.

Altijd al eens een Podcast van dichtbij willen meemaken? Of je vragen willen stellen aan Rudi en Freddie? Grijp je kans! Let op!: Wees op tijd binnen, de deuren sluiten na half acht.

Ben jij klaar voor een wilde glow-in-the-dark avond met Zwarte Koffie? Met hun mix van hiphop, funk, house, soul en disco trekken zij overvolle zalen in Tivoli Vredenburg en Paradiso. Dat is met een reden... Wees erbij!

Donderdag

Begin je dag goed met de gratis pannenkoeken bij S.S.R.-N.U.

Reserveer hier een rondleiding door onze sociëteit aan de Oudegracht.

De hele dag door staat S.S.R.-N.U. op de informatiemarkt in het Griftpark. Kom langs bij onze stand en leer meer over het studentenleven en onze vereniging!

Onze schippers varen jou gratis over de Utrechtse grachten. Meld je groepje aan via deze link.

De traditionele 'Borrel & Ballenavond’. De avond waarop je kunt zien hoe de studententijd bij S.S.R.-N.U. echt is! Begeef je in studentikoze sferen, lal, bral, zing mee met alle disputen en borrel tot diep in de nacht.

Leer meer over studentikoziteit en het traditionele karakter van S.S.R.-N.U. tijdens de legendarische disputenstrijd. Met wie strijd jij mee?

Vrijdag

UIT-geslapen? Scoor jouw gratis ontbijt bij S.S.R.!  Eitjes, pannenkoeken of knakworst, het kan allemaal bij de brakke brunch van S.S.R.-N.U.

Reserveer hier een rondleiding door onze sociëteit aan de Oudegracht.

Hard gefeest de afgelopen week?! Kom chillen bij S.S.R.-N.U. in onze tuin en aan de werf, lekker uitrusten in de zon! Heb je toch nog vragen of wil je een rondleiding door ons authentieke pand? Kom vooral langs!

Lid worden?

Ben je enthousiast geworden na de UIT? Wil jij je inschrijven bij S.S.R.-N.U.? 
Geef je dan snel op voor één van de twee introductieweken. 

5 redenen om lid te worden

  1. Je leert snel veel nieuwe mensen kennen uit verschillende jaarlagen, bijvoorbeeld bij een dispuut.
  2. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via commissies. Hier kan je belangrijke vaardigheden opdoen zoals het organiseren van evenementen, het aanschrijven van bedrijven of het voeren van acquisitie. 
  3. Je hebt de kans om je te verdiepen in onder andere christelijke onderwerpen, bijvoorbeeld door het volgen of geven van kringen. Daarnaast kan je regelmatig interessante lezingen bezoeken; zo ontwikkel je jezelf ook buiten je studie om! 
  4. Je kan sneller aan een kamer komen, bijvoorbeeld in een verenigingshuis of via andere leden.  
  5. Je kan je hobby’s tot uiting laten komen in een van de vele onderverenigingen

"In de UIT-week kwam ik erachter dat je hier studentikoziteit hebt, maar ook dat iedereen zichzelf kan zijn en op zijn eigen manier kan bijdragen aan een actieve vereniging! Ik heb me ingeschreven en ik heb er geen moment spijt van gehad!"

Elina Lopriore, tweedejaars lid