Het programma van de UIT 2022

Van 15 t/m 19 augustus zal de UIT-week losbarsten bij S.S.R.-N.U. Ook dit jaar hebben wij de leukste DJ’s, prikkelende debatten,
onvergetelijke activiteiten, traditionele borrels en legendarische feesten op de planning staan. 
Na de succesvolle open week zijn wij helemaal klaar voor de UIT-week. Jij ook? 

UIT-week 2022

Zondag

Slaap jij tijdens de UIT bij S.S.R.-N.U.? Dan ben je welkom op onze barbecue op de zondag voor de UIT, met deze avond begin jij je week goed! De inloop begint om 17:30 uur. 

Maandag

Ben jij klaar voor de UIT-week van je leven? Om 22:00 uur zal ons openingsfeest losbarsten met de befaamde DJ-Surleau. Om 01:00 uur zal DJ-Gerb, ons pand betreden en de beste danshits draaien.

Reserveer een rondleiding door onze sociëteit aan de Oudegracht. Bel naar 0644725460 of reserveer via https://www.ssr-nu.nl/inschrijven-rondleidingen/

Dinsdag

UIT-geslapen? Scoor jouw gratis pannenkoekenbrunch bij S.S.R.! 

Spot de S.S.R.-bus tijdens de bussenparade op de Uithof!

Reserveer een rondleiding door onze sociëteit aan de Oudegracht. Bel naar 0644725460 of reserveer via https://www.ssr-nu.nl/inschrijven-rondleidingen/

Onze schippers varen jou gratis over de Utrechtse grachten. Meld je groepje aan door te bellen naar 0644725460 of aanmelden via https://www.ssr-nu.nl/inschrijven-bootje-varen/

Uiteraard is S.S.R.-N.U. ook aanwezig tijdens de verenigingsmarkt in het Wilhelminapark, kom bij onze stand langs en leer meer over onze vereniging!

Tijdens het verenigingsdebat, een onderdeel van de verenigingsmarkt in het Wilhelminapark, zal de praeses van onze vereniging in debat gaan met andere christelijke studentenverenigingen over studentikoziteit, tradities en (christelijke) vorming. 

Tijdens het verenigingsdebat, een onderdeel van de verenigingsmarkt in het Wilhelminapark, zal de praeses van onze vereniging in debat gaan met andere gezelligheidverenigingen over studentikoziteit, tradities en gezelligheid. 

Minister Schouten komt langs waarbij ze alles gaat vertellen over onderwerpen die jou aan gaan!

Kom luisteren, je vragen stellen, en S.S.R.-N.U. ontdekken!

De beruchte traditionele S.S.R.-N.U. cantus: zing de klassiekers mee en beleef een topavond. Wees hiervoor op tijd, de geschiedenis heeft geleerd dat het pand binnen 10 minuten vol staat met UIT-lopers. 

We gaan door met echte meezingers en danshitjes tot de zon opkomt in onze eigen werfkelder.

Woensdag

Kom lekker brunchen bij S.S.R.-N.U. met pannenkoeken! 

Reserveer een rondleiding door onze sociëteit aan de Oudegracht. Bel naar 0644725460 of reserveer via https://www.ssr-nu.nl/inschrijven-rondleidingen/

 

De hele dag door staat S.S.R.-N.U. op de informatiemarkt in het Griftpark. Kom langs bij onze stand en leer meer over het studentenleven en onze vereniging!

Heb jij zin om helemaal los te gaan op muziek in de zon? Kom dan in de tuin van S.S.R.-N.U. dansen op de muziek van DJ-VOY. Hij staat bekend om zijn Italo/house/disco muzieksmaak en zijn eigen gemaakte mixes. 

Ook dit jaar verzorgt S.S.R.-N.U. weer een pubquiz. Deze zal gaan over Utrecht, studentenleven, actuele feitjes en natuurlijk S.S.R.-N.U.. Het winnende groepje krijgt een hele leuke prijs!

Ben jij klaar voor een wild feestje met DJ Envello.  Envello is een DJ die flexibel mixt tussen al het dans- en herkenbare. In 2017 won hij de titel “UITDJ” van de Utrechtse Introductie Tijd. Dit was voor 4200 studenten. Sindsdien is hij veel te vinden bij clubs, hockeyfeesten, gala’s en andere studentenfeesten om iedere feestganger in de party groove te krijgen. Met bekende muziek in een uniek en muzikaal correct jasje klinkt geen een set hetzelfde.
De avond zal afgesloten worden door onze (huis) DJ Gerb!!

Donderdag

Begin je dag goed met de gratis pannenkoeken bij S.S.R.-N.U.

Reserveer een rondleiding door onze sociëteit aan de Oudegracht. Bel naar 0644725460 of reserveer via Reserveer een rondleiding door onze sociëteit aan de Oudegracht. Bel naar 0644725460 of reserveer via https://www.ssr-nu.nl/inschrijven-rondleidingen/

Onze schippers varen jou gratis over de Utrechtse grachten. Meld je groepje aan door te bellen naar 0644725460 of door aan te melden via https://www.ssr-nu.nl/inschrijven-bootje-varen/

De traditionele 'Borrel & Ballenavond’. De avond waarop je kunt zien hoe de studententijd bij S.S.R.-N.U. echt is! Begeef je in studentikoze sferen, lal, bral, zing mee met alle disputen en borrel tot diep in de nacht. En leer meer over onze disputencultuur!

Vrijdag

Reserveer een rondleiding door onze sociëteit aan de Oudegracht. Bel naar 0644725460 of reserveer via Reserveer een rondleiding door onze sociëteit aan de Oudegracht. Bel naar 0644725460 of reserveer via https://www.ssr-nu.nl/inschrijven-rondleidingen/

Hard gefeest de afgelopen week?! Kom chillen bij S.S.R.-N.U. in onze tuin en aan de werf, lekker uitrusten in de zon! Heb je toch nog vragen of wil je een rondleiding door ons authentieke pand? Kom vooral langs!

Lid worden?

Ben je enthousiast geworden na de UIT? Wil jij je inschrijven bij S.S.R.-N.U.? 
Geef je dan snel op voor één van de twee introductieweken. 

5 redenen om lid te worden

  1. Je leert snel veel nieuwe mensen kennen uit verschillende jaarlagen, bijvoorbeeld bij een dispuut.
  2. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via commissies. Hier kan je belangrijke vaardigheden opdoen zoals het organiseren van evenementen, het aanschrijven van bedrijven of het voeren van acquisitie. 
  3. Je hebt de kans om je te verdiepen in onder andere christelijke onderwerpen, bijvoorbeeld door het volgen of geven van kringen. Daarnaast kan je regelmatig interessante lezingen bezoeken; zo ontwikkel je jezelf ook buiten je studie om! 
  4. Je kan sneller aan een kamer komen, bijvoorbeeld in een verenigingshuis of via andere leden.  
  5. Je kan je hobby’s tot uiting laten komen in een van de vele onderverenigingen

"In de UIT-week kwam ik erachter dat je hier studentikoziteit hebt, maar ook dat iedereen zichzelf kan zijn en op zijn eigen manier kan bijdragen aan een actieve vereniging! Ik heb me ingeschreven en ik heb er geen moment spijt van gehad!"

Elina Lopriore, vijfdejaars lid