Commissies

Commissies zijn bij uitstek de plek om jezelf professioneel te ontwikkelen als student. De werkzaamheden van commissies lopen enorm uiteen waardoor je gedurende je tijd bij S.S.R.-N.U. steeds nieuwe vaardigheden op kan doen. Zo kan je de vetste feesten neerzetten met de FeCo, lezingen en debatten organiseren met de VoCo of posters en foto's leren maken bij de Mediacie.

PubCie

De PubliciteitsCommissie heeft maar één taak: zorgen dat jij S.S.R.-N.U. overal te zien krijgt! Ze vertegenwoordigen ons op open dagen en festivals, organiseren spectaculaire open avonden en zijn actief tijdens de UIT.

FeCo

De FeestCommissie organiseert het gehele jaar door de meest originele themafeesten in onze eigen feestkelder aan de Oudegracht 32.

VormingsCommissie

De VoCo is verantwoordelijk voor de inhoudelijke activiteiten die S.S.R.-N.U. biedt. Zo organiseren zij geregeld lezingen en diners met Kerst en Pasen. De inhoudelijke invulling van zo'n avond kan enorm uiteenlopen: van een bijbeloverdenking tot een flink debat of een interessante documentaire. Daar bovenop organiseren ze ook het verenigingsweekend in mei: het BijbelThemaWeekend.

Almanak
commissie

De almanakcommissie brengt ieder jaar een boek uit met daarin een overzicht van het verenigingsjaar. Hierin komen zowel gebeurtenissen uit de vereniging naar voren als onderwerpen uit de actualiteit. In deze commissie kan je veel leren over boeiend schrijven en het ontwerpen van een dergelijk boek.

Diescommissie

De diescommissie organiseert de week die in het teken staat van onze Dies Natalis: de verjaardag van de vereniging! Tijdens deze week zijn er diners, thema-avonden en uiteraard een gigantisch gala!

AIK

De Algemene Introductie Kommissie verzorgt de UIT-week bij S.S.R.-N.U. Ze zitten tot laat aan de bar, feesten de hele nacht, staan de gehele dag op de markten en in onze eigen sociëteit. Deze commissie maakt ieder jaar de UIT tot een onvergetelijk feest!

Eettafelcommissie

De leden van de eettafelcommissie koken eens per week voor de leden van S.S.R.-N.U. een echte studentenmaaltijd. Zo kunnen we gezellig samen eten tegen een zacht prijsje!

Stentor

De Stentor is ons eigen verenigingsblad. Enkele leden houden zich bezig met het schrijven, het ontwerpen en het laten drukken van dit blad, dat ongeveer 5 keer per jaar uitkomt!

Mediacommissie

De mediacommissie legt alle evenementen die worden georganiseerd vast. De leden maken foto's, aftermovies, posters en houden de social media van S.S.R.-N.U. bij. Een goede commissie om te werken aan je vaardigheden op het gebied van marketing en ontwerpen dus!

Licht en Geluid Commissie

De leden van de Licht en Geluid commissie verzorgen de techniek voor onze vereniging. Zij zijn hard nodig tijdens de verschillende feesten en lezingen die worden georganiseerd.

B.O.C.

De bestuursondersteuningscommissie helpt het bestuur op een aantal dagen in het jaar met het organiseren van activiteiten voor de leden. Zo helpt de commissie met het organiseren van Sinterklaas, het familiediner, de verenigingsdies en de sociëteitsdies.

Tapgilde

Wat is een borrelavond zonder de twee leden van het tapgilde? Ze staan met een lach drankjes uit te serveren, regelen de muziek en doen gaandeweg tap-ervaring op!

Klus
commissie

De kluscommissie pakt allerlei grote en kleine klusjes op binnen het pand. De leden zijn niet vies van een beetje verf, lijm of splinters.

Hortulariaat

Het hortulariaat zorgt voor een piekfijne achtertuin. Niet alleen de leden van de vereniging kunnen hiervan genieten, maar de tuin wordt ook opengesteld tijdens bijvoorbeeld de Open Tuinendag.