Pubcie

De PubliciteitsCommissie heeft maar 1 taak: zorgen dat jij S.S.R.-N.U. overal te zien krijgt! Ze organiseren spectaculaire open avonden en verzorgen de promotie 24/7.

FeCo

Ieder lid heeft af en toe een goed feest nodig en dat is precies waar de feestcommissie het allerbeste in is!

VormingsCommissie

De VoCo is verantwoordelijk voor alle inhoudelijke activiteiten die wij bieden. Zo organiseren zij geregeld lezingen en maaltijden met Kerst en Pasen. Daar bovenop organiseren ze ook hét vereniginsweekend in mei: het BijbelThemaWeekend.

Almanakcommissie

Ieder jaar brengt deze commissie een boek uit met daarin een overzicht van afgelopen jaar. Waar het ene lid bezig is met de drukker, is de andere druk met InDesign.

Diescommissie

De leukste week van het jaar is de Dies. Deze commissie organiseert deze week! Van diners tot een gigantisch gala afgetopt met een gaaf thema. In deze commissie kan het allemaal.

AIK

De Algemene Introductie Kommissie is de club die de UIT bij S.S.R.-N.U. verzorgt. Zie je ze tot laat aan de bar zitten, staan ze de dag daarop alweer een heerlijk onbijt te bakken. Deze commissie maakt ieder jaar de UIT een overgetelijk feest!

Eettafelcommissie

De leden van de eettafelcommissie koken eens per week voor de leden van S.S.R.-N.U.. Zo kunnen we gezellig dineren, en blijf onze portemonnee gevuld!

Stentor

De Stentor is ons eigen verenigingsblad. De commissie houdt zich bezig met het schrijven, het ontwerpen en het laten drukken van het hele blad.

Mediacommissie

Alle evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd moeten natuurlijk ook vastgelegd worden. Hiervoor zorgt de mediacommissie; haar leden maken foto’s, aftermovies, posters en houden de social media bij van S.S.R.-N.U.

Licht en Geluid Commissie

De leden van de Licht en Geluid commissie verzorgen de techniek in de werfkelder van onze vereniging. Zij zijn hard nodig tijdens de verschillende feesten die worden georganiseerd.

B.O.C.

De bestuursondersteuningscommissie helpt het bestuur op een aantal dagen in het jaar met het organiseren van activiteiten voor de leden. Zo helpt de commissie met het organiseren van Sinterklaas, het familiediner, de verenigingsdies en societeitsdies.

Tapgilde

Wat is een borrelavond zonder de twee leden van het tapgilde?! Ze staan met een lach drankjes uit te serveren, regelen de muziek en doen gaandeweg tap-ervaring op! Iedere avond weer gewoon genieten!

Kluscommissie

Wat moet een vereniging zonder de kluscommissie? De leden van deze commissie staan klaar voor het bestuur wanneer er iets geklust moet worden. Deze leden zijn niet vies van een beetje lijm, verf of splinters.

Hortulariaat

De leden binnen het hortulariaat zorgen voor een perfect uitziende achtertuin. Niet alleen de leden van de vereniging kunnen hiervan genieten, maar de tuin wordt ook opengesteld voor bijvoorbeeld de Open Tuinendag.