PubCie

De PubliciteitsCommissie heeft maar één taak: zorgen dat jij S.S.R.-N.U. overal te zien krijgt! Ze vertegenwoordigen ons op open dagen, festivals, organiseren spectaculaire open avonden en verzorgen de promotie.

FeCo

De FeestCommissie organiseert het gehele jaar de meest originele themafeesten in onze eigen feestkelder aan de Oudegracht 32.

VormingsCommissie

De VoCo is verantwoordelijk voor alle inhoudelijke activiteiten die wij bieden. Zo organiseren zij geregeld lezingen en maaltijden met Kerst en Pasen. Daar bovenop organiseren ze ook hét verenigingsweekend in mei: het BijbelThemaWeekend.

Almanak
commissie

Ieder jaar brengt deze commissie een boek uit met daarin een overzicht van afgelopen jaar. Waar het ene lid bezig is met de drukker, is de andere druk met InDesign.

Diescommissie

Deze commissie organiseert de week die in het teken staat van onze Dies Natalis! Van diners tot een gigantisch gala afgetopt met een gaaf thema. In deze commissie kan het allemaal.

AIK

De Algemene Introductie Kommissie is de club die de UIT-week bij S.S.R.-N.U. verzorgt. Ze zitten tot laat aan de bar, feesten de hele nacht, staan de gehele dag op de markten en in onze eigen sociëteit. Deze commissie maakt ieder jaar de UIT een overgetelijk feest!

Eettafelcommissie

De leden van de eettafelcommissie koken eens per week voor de leden van S.S.R.-N.U. een echte studentenmaaltijd. Zo kunnen we gezellig dineren, en blijf onze portemonnee gevuld!

Stentor

De Stentor is ons eigen verenigingsblad. De commissie houdt zich bezig met het schrijven, het ontwerpen en het laten drukken van het hele blad.

Mediacommissie

Alle evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd moeten natuurlijk ook vastgelegd worden. Hiervoor zorgt de mediacommissie; haar leden maken foto’s, aftermovies, posters en houden de social media bij van S.S.R.-N.U.

Licht en Geluid Commissie

De leden van de Licht en Geluid commissie verzorgen de techniek in de werfkelder van onze vereniging. Zij zijn hard nodig tijdens de verschillende feesten die worden georganiseerd.

B.O.C.

De bestuursondersteuningscommissie helpt het bestuur op een aantal dagen in het jaar met het organiseren van activiteiten voor de leden. Zo helpt de commissie met het organiseren van Sinterklaas, het familiediner, de verenigingsdies en societeitsdies.

Tapgilde

Wat is een borrelavond zonder de twee leden van het tapgilde?! Ze staan met een lach drankjes uit te serveren, regelen de muziek en doen gaandeweg tap-ervaring op! Iedere avond weer gewoon genieten!

Klus
commissie

Wat moet een vereniging zonder de kluscommissie? De leden van deze commissie staan klaar voor het bestuur wanneer er iets geklust moet worden. Deze leden zijn niet vies van een beetje lijm, verf of splinters.

Hortulariaat

De leden binnen het hortulariaat zorgen voor een perfect uitziende achtertuin. Niet alleen de leden van de vereniging kunnen hiervan genieten, maar de tuin wordt ook opengesteld voor bijvoorbeeld de Open Tuinendag.