Intern

Traditionele eettafel

IMG_0781

Iedere donderdagavond verblijdt de Eettafelcommissie de leden van S.S.R.-N.U. weer met een heerlijke studentenmaaltijd. Lijkt het je leuk om een keer mee te eten? En te zien hoe het eraan toegaat bij S.S.R.-N.U.? 

Sluit dan vooral gezellig aan bij één van de maaltijden voorafgaand aan een open avond op neem contact op met één van onze bestuurders. Tot dan!

Sportactiviteiten

Ook dit jaar staan er weer sportactiviteiten op het programma! Tussen alle borrels, feesten, lezingen en studeren, kan de nodige beweging niet missen. Daarom heeft het bestuur der Afdeling op 28 februari een gymzaal afgehuurd waar verschillende varianten van trefbal gespeeld zijn. Tevens zal er op 7 mei een sportactiviteit plaatsvinden. Hierover later meer!

Meld je vooral aan, want bijzijn is meemaken!

De kosten voor de sportactiviteit bedragen 4,- euro per keer en zullen afgeschreven worden.

Paasactiviteit

Paasactiviteit

Zoals Nietzsche ooit zei, stelende van Hegel, “God is dood”. Tot onze vreugde verwarde hij de tegenwoordige met de verleden tijd, de grammaticaal correcte zin zou dan ook moeten zijn “God ‘was’ dood”. Hij is namelijk weer levend. Hoezee, Maranatha etc.
Om zijn bovennatuurlijke wederopstanding te vieren annex herdenken, nodigen wij u uit om ons te vergezellen richting “the Passion”, welke 18 April in Dordrecht plaats zal vinden. Verzamelt u om 17:00 uur stipt op de sociëteit. Zorgt ervoor dat u ofwel vóór deze tijd verzadigd bent, ofwel de middelen met zich meebrengt waardoor u tijdens de reis verzadigd kunt geraken.

Het lijkt ons een groot teken van eerbied voor de Christus (en supermooi) als wij met een grote delegatie afreizen naar de plek waar ooit de Dordtse cathechismus werd opgesteld.

Meldt u dus vooral aan!