Intern

Traditionele eettafel

Iedere donderdagavond verblijdt de Eettafelcommissie de leden van S.S.R.-N.U. weer met een heerlijke studentenmaaltijd. Lijkt het je leuk om een keer mee te eten? En te zien hoe het eraan toegaat bij S.S.R.-N.U.? Sluit dan vooral gezellig aan bij één van de maaltijden voorafgaand aan een open avond op neem contact op met één van onze bestuurders. Tot dan!

Kookwedstrijd 2019

In januari zullen we van start gaan met een kookwedstrijd! Vier weken lang zal er iedere eettafel een driegangenmenu gekookt worden door een team van 2 of 3 kandidaten, die beoordeeld zullen worden door een vakjury. Op 14 februari zal de finale zijn waarbij de twee beste teams tegen elkaar zullen strijden voor eeuwige roem en een mooie prijs. Geef dus vooral uw team op!

Bent u van nature geen kooktalent, maar wel een uitstekende eter? Meld u zich dan vooral aan voor de eettafel!

Trainingen MediaCommissie

De MediaCommissie organiseert speciaal voor u de komende weken een aantal trainingen, waarmee u uw vaardigheden kunt verbeteren of nieuwe vaardigheden kunt leren. U kunt zich aanmelden voor de volgende trainingen:

10 januari: Photoshop – posters maken door de amicae Liezenga en Van der Meer
De basis van photoshop zal doorgenomen worden, posters zullen behandeld worden en wie weet kunt u daarna zelf ook aan de slag! Van belang is dat je van tevoren (via de UU) Photoshop downloadt (https://students.uu.nl/en/free-software)

17 januari: Premiere – video-editen door amice Van Kooten
We gaan de basis van het programma Premiere doornemen voor video-editing, ook gaan we zelf aan de slag met dit programma door aan een filmpje te sleutelen. Ook hierbij is het fijn als u vantevoren Premiere downloadt. 

24 januari: Fotografie door amica Verhagen en amice Lensink
Voor iedereen die regelmatig foto’s maakt en zijn vaardigheden een boost wil geven!