Wat is S.S.R.-N.U.?

UIT-programma en introductietijd

De Nieuwe Afdeling Utrecht der Societas Studiosorum Reformatorum (S.S.R.-N.U.) is de oudste Christelijke studentenvereniging van Utrecht. 

De ongeveer 180 leden die S.S.R.-N.U. rijk is kunnen het prachtige pand aan de Oudegracht 32 hun tweede thuis noemen. De vereniging is kleinschalig, waardoor je praktisch iedereen kent en je dus op elke borrel of activiteit wel mensen hebt waarmee je kan optrekken. 

Zoek jij naast gave borrels, toffe dispuutsreizen en vette feesten ook (christelijke) vorming en persoonlijke ontwikkeling in je studententijd? Dan is S.S.R.-N.U. misschien wel iets voor jou!

 Er zullen rondleidingen zijn, borrels, feesten en kun je altijd langskomen op de markten of ons pand om al je vragen te stellen!

 Onze introductietijd vindt plaats op 27 augustus t/m 2 september of van 10 t/m 17 september

S.S.R.-N.U. in 20 seconden

S.S.R.-N.U. IN HET KORT

Disputen

Word lid van een dispuut met een geheel eigen karakter, kom direct in contact met oudere leden en werk aan je persoonlijke ontwikkeling. Sommige disputen zijn al 100 jaar oud!

Feesten

Onze FeestCommissie organiseert door het jaar heen allerlei (thema)feesten die tot in de vroege uurtjes doorgaan!

Commissies

Evenementen organiseren, kamerleden interviewen of leren tappen als een baas? Onze ambitieuze leden zitten bijna allemaal in een commissie naar keuze om van alles te kunnen doen! 

Borrels

Elke dinsdag en donderdag staat onze eigen sociëteit N.I.S.A.T.A. open om te ontspannen, goede discussies te voeren en uiteraard ook om een lekker biertje te drinken! Eerst zien dan geloven?
Kom een keer langs!

Geloof en Vorming

Diepgang en Vorming zijn voor ons enorm belangrijk. Daarom worden er kringen en lezingen gehouden over zowel christelijke als andere onderwerpen. Elke zondag is er ook een koffiedienst!

Geschiedenis en Tradities

S.S.R.-N.U. is de oudste christelijke studentenvereniging van Utrecht en bestaat al sinds 1906. Veel van onze mores en tradities zijn ook even oud waardoor reünistenborrels altijd prachtig zijn!

S.S.R.-N.U. introductie video

Sfeerimpressie

Bekijk ons Pand in VR

De andere zalen en de tuin kan je hier bekijken!