Wat is S.S.R.-N.U.?

De Nieuwe Afdeling Utrecht der Societas Studiosorum Reformatorum (S.S.R.-N.U.) is de oudste christelijke studentenvereniging van Utrecht.

De ongeveer 160 leden die S.S.R.-N.U. rijk is kunnen het prachtige pand aan de Oudegracht 32 hun tweede thuis noemen. De vereniging is kleinschalig waardoor je praktisch iedereen kent en je dus op elke borrel of activiteit wel mensen hebt waarmee je kan optrekken.

Corona en Introductietijd

S.S.R.-N.U. denkt goed na over de mogelijkheden van een anderhalvemeter-introductietijd en stelt de veiligheid altijd voorop.

Inschrijven

Inschrijven kan heel makkelijk online:

Borrels

Elke dinsdag en donderdag staat onze eigen sociëteit N.I.S.A.T.A. open om te ontspannen, goede discussies te voeren en uiteraard ook om een lekker biertje te drinken!

Geloof en Vorming

Diepgang en Vorming zijn voor ons enorm belangrijk. Daarom worden er kringen en lezingen gehouden over zowel christelijke als andere onderwerpen. Elke zondag is er ook een koffiedienst!

Geschiedenis en Tradities

S.S.R.-N.U. is de oudste christelijke studentenvereniging van Utrecht en bestaat al sinds 1906. Veel van onze mores en tradities zijn ook even oud waardoor reünistenborrels altijd prachtig zijn!

Disputen

Word lid van een dispuut met een geheel eigen karakter, kom direct in contact met oudere leden en werk aan je persoonlijke ontwikkeling. Sommige disputen zijn al 100 jaar oud!

Feesten

Onze FeestCommissie organiseert door het jaar heen allerlei (thema)feesten die tot in de vroege uurtjes doorgaan!

Commissies

Evenementen organiseren, kamerleden interviewen of leren tappen als een baas? Onze ambitieuze leden zitten bijna allemaal in een commissie naar keuze om van alles te kunnen doen! 

Sfeerimpressie

Hee jij!

Als je tot hier hebt gelezen bevalt wat je ziet je tot nu toe!
Toon die ambitie en durf de stap te maken, hier ga je geen spijt van krijgen.

Gewoon doen!