Achterkamergesprek

Waarde amicae amicique,

De coronapandemie lijkt in aftocht te zijn, en wij herwinnen stukje bij beetje onze vrijheden. En terwijl het goed is om van deze vrijheden te genieten, moet er ook ruimte zijn voor de negatieve kanten van het verhaal. Wij kennen immers allen de eenzame maanden waarin wij maximaal 1 gast mochten ontvangen, en zelfs dat maar tot 22:00 uur. Soortgelijke eenzaamheid doet wat met een mens, en dat moet besproken kunnen worden. Daarom zal het Bestuur der Afdeling op 28 oktober een gespreksavond organiseren met dit als onderwerp.


Op donderdag 28 oktober kunt u tussen 20:00 uur en 20:30 uur de achterkamer binnenlopen. Na 20:30 is de achterkamer tot het natuurlijke einde van het gesprek op slot. Dit om een besloten en vertrouwde sfeer te creëren. Alleen om praktische redenen mag het bestuur der Afdeling de achterkamer in of uit. 
Het gesprek zal worden geleid door amica Aalten en amice Ooms. Het doel van het gesprek is om ruimte te creëren voor de ervaringen die wij hebben opgedaan in het toppunt van de coronapandemie. Dit mogen negatieve, maar ook positieve ervaringen zijn. De hoop is dat het gesprek een natuurlijk verloop aanneemt, maar indien nodig hebben de gespreksleiders onderwerpen om aan te dragen.
We willen graag peilen hoeveel interesse er is vanuit de amicae amicique. Indien de interesse erg hoog is, moet er wellicht een extra ruimte komen naast de achterkamer. U kunt ons via onderstaande link laten weten van uw voornemen om te komen. Dit is natuurlijk compleet anoniem en niet-bindend.