Donatie met tegenprestatie

Donaties met tegenprestatie

0
OPGEHAALD!

Dit bedrag wordt iedere dag geüpdate!

Hieronder vindt u een lijst van tegenprestaties waarin de diverse leden en disputen hun eigen creativiteit en studentikoziteit hebben verwerkt. Voor een donatie van minimaal het gespecificeerde bedrag krijgt u een toffe tegenprestatie geleverd naar keuze. U kunt er natuurlijk ook meerdere kiezen, maar kiest u vooral snel, want de beschikbaarheid is beperkt. Onafhankelijk van wat u kiest, krijgt u een uitnodiging voor de kelderverbouwingsborrel zodra de verbouwing voltrokken is.

Maar wat zijn die tegenprestaties dan?

De dispuut Tuf biedt een zelfgemaakte taart aan, waarvan u zelf de soort mag kiezen. Zo’n lekkere taart heeft u nog nooit geproefd. Het zijn tenslotte de meest ervaren koekenbakkers der Afdeling. (€20 per taart) NOG 5 VAN DE 5 BESCHIKBAAR!

Het Oudst Erkende dispuut W.E.O.H.D.H. biedt u ‘Koos Kansdoos’: een mysterieuze box met spannende inhoud om uw coronatijd toch nog spannend door te maken voor maar €25! NOG 5 VAN DE 5 BESCHIKBAAR!

Het Ongekende dispuut Otruze biedt u een gepersonaliseerde schilderijen, kleiwerken, kaarsen of versierde plantenpotjes aan. Daarnaast ontvangt u zelfgemaakte mini kaassoufflés, zodat u zowel uw geest als maag tot rust kunt brengen. (Beschikbaar vanaf €35)

Het Uniek dispuut co.CO.cu biedt één magnumfles van een van haar meest exclusieve wijnen aan. Op haar eigen wijngaardje, ergens diep in Fréjus, wordt deze Ianusnectar door een klein legertje tirones hoogstpersoonlijk gebotteld. Onder toeziend oog van het Nectariaat zijn de zwart-donkerblauwe druiven om een over half acht in de avond geoogst, waarna ze door duizend kleine tirovoetjes fijngestampt worden. Het resultaat van deze noeste arbeid heeft achttien lustra in een kelder liggen rijpen, wachtend op het juiste moment. Dat moment is I.v. nu aangebroken, daar alle dingen gereed lijken te zijn.’ (€193,10) 1 FLES BESCHIKBAAR

 

Het schitterende dispuut Evolin biedt een cocktailpakket aan inclusief een glas, ingrediënten en een recept voor twee cocktails voor maar €20! NOG 3 VAN DE 3 BESCHIKBAAR! 

Het illuster meisjesdispuut I.O.V.E. biedt u een volledig verzorgde brunch aan, die op 5 juni wordt bezorgd, mits u in Utrecht woont. (€10 per brunch) NOG 30 VAN DE 30 BESCHIKBAAR!

Het dilligente dispuut Ph.A.E.D.O. biedt u een op maat gemaakt t-shirt met citaat. (€12 per t-shirt) NOG 25 VAN DE 25 BESCHIKBAAR!
Daarnaast bieden ze één exclusieve body pillow van het XXX’ste bestuur Promotheus! (€100) NOG 1 STUK BESCHIKBAAR!

Het Edel dispuut Quist biedt u een gepersonaliseerd wijn of bier etiquette voor maar €15!
Daarnaast bieden ze voor €60 een volledig verzorgd 5 gangen diner aan en voor maar €75 komen ze zelfs een avondje bedienen! 4 VAN DE 4 DINERS BESCHIKBAAR!

De ab actis der Afdeling biedt een persoonlijke geschreven brief aan voor maar €150 per kantje! 5 VAN DE 5 BESCHIKBAAR!

Uw keldercommissie biedt een RVS logo aan van de Uniemaagd voor maar €45 (zie foto!) NOG 25 VAN DE 25 BESCHIKBAAR!

uniemaagd-ontwerp

Hieronder kunt u uw keuze maken voor uw donatie. Vul zelf in bij ‘bedrag’ wat de tegenprestatie die u graag wilt, kost. Mocht u meerdere donaties willen geven? Dat kan! Voor iedere donatie moet u wel het formulier opnieuw invullen. Nadat u op de knop ‘verzenden’ heeft gedrukt, wordt u doorgestuurd naar uw bank!