Donatie met tegenprestatie

Donaties met tegenprestatie

0
OPGEHAALD!

Dit bedrag wordt iedere dag geüpdatet!

Hieronder vindt u een lijst van tegenprestaties waarin de diverse leden en disputen hun eigen creativiteit en studentikoziteit hebben verwerkt. Voor een donatie van minimaal het gespecificeerde bedrag krijgt u een toffe tegenprestatie geleverd naar keuze. U kunt er natuurlijk ook meerdere kiezen, maar kiest u vooral snel, want de beschikbaarheid is beperkt. Onafhankelijk van wat u kiest, krijgt u een uitnodiging voor de kelderverbouwingsborrel zodra de verbouwing voltrokken is.

Maar wat zijn die tegenprestaties dan?

Dè dispuut Tuf biedt een zelfgemaakte taart aan, waarvan u zelf de soort mag kiezen. Zo’n lekkere taart heeft u nog nooit geproefd. Het zijn tenslotte de meest ervaren koekenbakkers der Afdeling. (€20 per taart) (UITVERKOCHT!)

Het Oudst Erkende dispuut W.E.O.H.D.H. biedt u ‘Koos Kansdoos’: een mysterieuze box met spannende inhoud om uw coronatijd toch nog spannend door te maken voor maar €25! UITVERKOCHT

Het Ongekende dispuut Otruze biedt u gepersonaliseerde schilderijen, kleiwerken, kaarsen of versierde plantenpotjes aan. Daarnaast ontvangt u zelfgemaakte mini kaassoufflés, zodat u zowel uw geest als maag tot rust kunt brengen. (Beschikbaar vanaf €35)

Het Uniek dispuut co.CO.cu biedt één magnumfles van een van haar meest exclusieve wijnen aan. Op haar eigen wijngaardje, ergens diep in Fréjus, wordt deze Ianusnectar door een klein legertje tirones hoogstpersoonlijk gebotteld. Onder toeziend oog van het Nectariaat zijn de zwart-donkerblauwe druiven om een over half acht in de avond geoogst, waarna ze door duizend kleine tirovoetjes fijngestampt worden. Het resultaat van deze noeste arbeid heeft achttien lustra in een kelder liggen rijpen, wachtend op het juiste moment. Dat moment is I.v. nu aangebroken, daar alle dingen gereed lijken te zijn.’ (€193,10) UITVERKOCHT

 

Hèt dispuut N.E.P. biedt u niet één, niet twee, niet drie, maar in totaal vijf flessen jenever aan per stuk van 30 euro. U krijgt niet alleen een fles jenever, maar ook een zeer bijzondere verrassing. Hiervoor hoeft u alleen maar aan te geven bij uw bestelling of u voor fles A, B, C, D of E gaat en zie wat deze letter voor een verrassing u brengt. Elke letter komt maar één keer voorbij dus kies snel als u bijgeloof hebt omtrent letters. De verrassingen zijn gezellig, culinair, ontspannend, gewaagd of uitdagend. Disclaimer: Hèt dispuut N.E.P. is niet aansprakelijk voor eventuele emotionele en/of fysiek opgelopen schade. UITVERKOCHT
 
 
 
 
 

 

Het schitterende dispuut Evolin biedt een cocktailpakket aan inclusief een glas, ingrediënten en een recept voor twee cocktails voor maar €20! NOG 1 VAN DE 3 BESCHIKBAAR! 

Het illuster meisjesdispuut I.O.V.E. biedt u een volledig verzorgde brunch aan voor één persoon, die op 5 juni wordt bezorgd, mits u in Utrecht woont. (€10 per brunch) NOG 11 VAN DE 30 BESCHIKBAAR!

Het dilligente dispuut Ph.A.E.D.O. biedt u een op maat gemaakt t-shirt met citaat. (€25 per t-shirt) NOG 21 VAN DE 25 BESCHIKBAAR!
Daarnaast bieden ze één exclusieve body pillow van het XXX’ste bestuur Promotheus! (€100) NOG 1 STUK BESCHIKBAAR!

Het Edel dispuut Quist biedt u een gepersonaliseerde wijn of bier etiket voor maar €15! NOG BESCHIKBAAR
Daarnaast bieden ze voor €60 een volledig verzorgd 5 gangen diner aan en voor maar €75 komen ze zelfs een avondje bedienen! UITVERKOCHT

De ab actis der Afdeling
biedt een persoonlijke geschreven brief aan voor maar €150 per kantje! 5 VAN DE 5 BESCHIKBAAR!

Reünist Anke de Bruijn biedt het volgende aan:

SINGALONG, your favorite songs of the 70s and 80s!
Hoe werkt de singalong?
Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt met de email een Zoom-link en een pakketje PDF’s met daarop de teksten van de te zingen songs.

U kunt uiteraard Youtube op om direct te gaan oefenen, zodat u goed voor de dag komt!
Op het afgesproken tijdstip logt u in. U en uw amicae amicique worden dan direct naar Anke’s woonkamer geflitst, die zich bevindt in het dependance van een van de kastelen in de Dordogne.
Van daaruit zullen wij gezamenlijk een uur lang zingen als nachtegalen.
Wees niet bang dat u vals zingt – alleen uw huisgenoten zullen dit horen gezien het virtuele karakter van dit alles. U hoort Anke en haar piano, zij ‘animeert’, zoals we dat in Frankrijk zeggen, de soirée. (Deze tegenprestatie is tegen een eigen bijdrage, u mag dus zelf verzinnen hoeveel u hiervoor wilt doneren)

 Uw keldercommissie biedt een RVS logo aan van de Uniemaagd (20×23 cm) voor maar €45 (zie foto!) NOG 23 VAN DE 25 BESCHIKBAAR!

Hieronder kunt u uw keuze maken voor uw donatie. Vul zelf in bij ‘bedrag’ wat de tegenprestatie die u graag wilt, kost. Mocht u meerdere donaties willen geven? Dat kan! Voor iedere donatie moet u wel het formulier opnieuw invullen. Nadat u op de knop ‘verzenden’ heeft gedrukt, wordt u doorgestuurd naar uw bank!