Symposium over idealisme

Inschrijvingen zijn gesloten!

Met niemand minder dan Rutger Bregman en Jan Terlouw zullen we op 4 november in gesprek gaan over de rol van idealisme in deze tijd. Er is genoeg om voor te vechten: de groeiende kloof tussen rijk en arm, klimaatverandering, onderwijs, racisme, seksisme, woningnood enzovoort. Hoewel er de laatste jaren meer demonstraties zijn voor deze onderwerpen, blijft het aantal mensen dat naar demonstraties komt steken. Hoe moeten we de prangende thema’s van deze tijd aankaarten? En is het dan eigenlijk belangrijk om idealistisch zijn? Hoe brengen we idealisme in de praktijk? De oud D66 politicus Jan Terlouw, en de befaamde schrijver van ‘De meeste mensen deugen’ Rutger Bregman zullen met de idealistische student in gesprek gaan over deze belangrijke onderwerpen. 

Het symposium ‘De idealistische student: in gesprek met Rutger Bregman en Jan Terlouw’ wordt georganiseerd door de christelijke studentenvereniging S.S.R.-N.U..

Datum: 4 november
Inloop: 19:30
Aanvang: 20:00
Locatie: Jacobikerk te Utrecht

We vragen je om een vrijwillige donatie te geven om de kosten van het symposium te dekken. Op de avond zelf is hier mogelijkheid toe, contant of hieronder met betaalverzoek. De richtlijn is €4.

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=pgNXRkawOjTwFuusDnGPfBKeKrBGaMQI