De 115e Dies Natalis der S.S.R.-N.U. - Het Gala van 2021

Waarde amicae amicique,

Het is zover, u kunt vanaf nu uw kaartje kopen voor het XXIIIste lustrum der S.S.R.-N.U.! Het belooft een extatisch einde van uw lustrumweek te worden. We gaan naar een prachtige locatie in Noord-Brabant, waar we naast feesten ook zullen overnachten. Na een ontvangst met een welkomstdrankje kunt u aanschuiven bij een volledig verzorgd 3-gangen diner met onbeperkt bier, wijn en fris. Na dit diner vol verwennerij voor uw reuk-, kijk- en proeforgaan, kunt u gaan horen en voelen! Er staat een geweldig feest op u te wachten met onbeperkte drank (ook sterke dranken) tot middernacht, met daarna de mogelijkheid om lekker door te dansen tot 3:00. Na het gala (of gedurende het gala) kunt u gebruik maken van een slaapkamer. Zo kunt u op uw bed ploffen na u kapot te hebben gedanst op de dansvloer. De volgende ochtend is het tijd om lichtelijk brak aan te schuiven bij een heerlijke brunch. Na de brunch kunt u rustig weer richting Utrecht afreizen waarna u thuis kunt bijkomen van het meest extatische gala waar u ooit bent geweest. En dit alles voor maar €135,-, een koopje dus. Sommigen van u hebben al een deel hiervan betaald met het spaarplan, zij mogen in plaats van het volledige bedrag het overige bedrag van €35 overmaken. 

Er komt later nog een vragenlijst waar u kunt aangeven wat u wilt eten, met wie u naar het gala komt en met wie u op een kamer wilt liggen. De lustrumcommissie wilt nog een keer expliciet benadrukken dat u niet met uw galadate hoeft te slapen. 

U kunt nog een kaartje kopen tot 15 oktober. Schrijf u snel in en maak het bedrag over naar NL33 TRIO 0788 9079 13 t.n.v. S.S.R.-N.U.

Immer amicaal,

Uw XXIIIste lustrumcommissie “Extase”