UIT

bij S.S.R.-N.U.

Nog een borrel meepakken? Kom langs op onze open avonden!

4 redenen om lid te worden

Maak vrienden voor het leven

Je voelt je bij S.S.R.-N.U. meteen thuis bij je dispuut, ondervereniging en jaarclub en sluit gemakkelijk vriendschappen voor het leven.

Ontwikkel nieuwe vaardigheden

Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via commissies en bestuursfuncties binnen de vereniging. Hier kan je belangrijke vaardigheden opdoen zoals het organiseren van evenementen, het aanschrijven van bedrijven of het voeren van acquisitie. 

Verbreed je visie

Je hebt de kans om je te verdiepen in christelijke en maatschappelijke onderwerpen, bijvoorbeeld door het volgen of geven van kringen. Daarnaast kan je regelmatig interessante lezingen bezoeken; zo ontwikkel je jezelf ook buiten je studie om! 

Laat je hobby tot uiting komen

De verscheidenheid aan onderverenigingen zorgt ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen! Zo kan je bijvoorbeeld bij Ludeia ieder jaar twee keer op het podium schitteren, hebben we een zeil- en voetbalondervereniging en kan je met muziekondervereniging A.B.B.A. je muzikale talent laten horen bij S.S.R.-live!

Op zoek naar meer in je studententijd?

"In de UIT-week kwam ik erachter dat je hier studentikoziteit hebt, maar ook dat iedereen zichzelf kan zijn en op zijn eigen manier kan bijdragen aan een actieve vereniging! Ik heb me ingeschreven en ik heb er geen moment spijt van gehad!"

Elina Lopriore, tweedejaars lid

Klaar voor de mooiste tijd van je leven?

Word dan lid van S.S.R.-N.U.!

Als je nog vragen hebt, kan je die altijd stellen aan onze leden tijdens een borrel of tijdens onze activiteiten tijdens de UIT-week. Natuurlijk kan je ook altijd een mailtje sturen!